dijous, 22 de juliol del 2010

Reflexions i més reflexions

En el sí del PSC es van succeint les reflexions al voltant de la ILP que vol abolir les matances públiques i festives dels braus, que es votarà al Parlament aquest proper dimecres.

Avui vull destacar-ne una de recent per tal que els nostres companys i companyes diputats tinguin un feedback del que pensa una part de la militància, una part dels seus companys de partit.

Es tracta del blog d’en F. Xavier Marín, Director de l’escola de formació del PSC (Xavier Soto), també signant de la plataforma psc-diu-prou. En F. Xavier amb un estil directe i clar fa unes reflexions sense embuts, sense ambigüitats. Us recomano la seva lectura.

També us podeu llegir el meu post anterior (si se’m permet), encara que sospito que dels meus escrits ja n’esteu un mica tips.
 
En qualsevol cas no vull deixar escapar la ocasió sense recomanar a aquells que encara no tinguin molt clar la orientació del seu vot que, a banda de llegir el claríssim escrit del company F. Xavier, que visionin i escoltin el següent vídeo.
 
Es tracta d’una part de la compareixença de Javier de Lucas al Parlament, qui d’una forma clara i brillant desgrana totes les intencionalitats del dret. No en va es Doctor en Dret, Catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política, i en aquest moments és el Director del Col•legi d’Espanya a Paris. És un veritable luxe escoltar-lo.

Javier de Lucas compareix al Parlament from Carles Marco on Vimeo.
Javier de Lucas, un home brillant que fa una exposició a l'alçada de la seva intel•ligència i els seus ingents coneixements del dret.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Carles, mai podrem estar tips dels teus comentaris!! Una abraçada i moltes gràcies per tot!!
Maribel

Carles Marco ha dit...

Potser algun diputat si que n'està una mica tip, però bé és el que hi ha ;)
Gràcies a tu. Una abraçada!

Silvialamisma ha dit...

YO no puedo hablar por lo que pensará algún diputado, pero hablando por mí tampoco estoy de acuerdo con tu posible percepción. YO tampoco no sólo no estoy harta sino que te continuaré leyendo siempre.
Por cierto buenísimo Javier de Lucas. En un tipo capaz y encantadoramente correcto.
Un abrazo!