dimecres, 9 d’abril de 2008

Una intervenció al fòrum del web de l'ajuntament

No és per fer-me pesat però quelcom més de 2 mesos es temps com per a poder donar algun tipus de resposta, no?, ni que sigui per dir que el famós directori trigarà mesos a veure la llum pels motius que sigui, o per dir que gràcies pel suggeriment de la millora en la estructuració del fòrum, però que ara no es creu convenient, o el que sigui. No sé, alguna resposta.

Després algú escriu en el “parlem-ne” que els de la oposició volem col•lapsar l’administració amb instancies, mocions i preguntes al ple. I jo em pregunto, si al fòrum del web municipal ningú respon durant més de 2 mesos, que he de fer?, presentar una instància?, una pregunta al ple per poder saber l’estat del directori d’empreses?.

De veritat que no ho entenc. No entenc aquesta manera de gestionar el fòrum. No entenc aquesta manera d’atendre ( o desatendre) al ciutadà. Es que cap dels regidors, per no dir l’alcalde, és digna seguir aquest fòrum?. I si algun d’ells ho fa, no té cap ànsia de respondre a preguntes educades i correctes?

Sincerament, devem estar fets de pastes ben diferents.

Salutacions (a qui es digni llegir-ho)

Carles Marco
Regidor, però abans que això, i sobretot, un ciutadà veí de Sant Cebrià
Aquesta es la intervenció feta el 23 de gener al mateix fòrum municipal :

___________________________________________________________
Publicat: Dc Gen 23, 2008 10:50 pm Assumpte: Directori d’empreses i estructura fòrum
___________________________________________________________


Fa mesos i mesos i mesos, que a l’apartat del web municipal dedicat a directori d’empreses surt el següent missatge :

"En aquests moments estem treballant actualitzant el directori d'empreses ubicades a Sant Cebrià de Vallalta per donar-vos una informació més exacte i actual. "


Però molts mesos eh. Tants que ja porto un temps donant-li voltes al fet de confeccionar un directori d'empreses dintre de www.stcebria.info per tal que pugui ser d’utilitat per la gent que cerca un servei.

Algú em podria dir quina previsió de temps hi ha per tal que aquest apartat del web municipal estigui en funcionament amb la informació més exacte i actual?, o millor dit amb alguna informació.D’altre banda volia demanar a l’admin d’aquest fòrum si no considera escaient la creació d’apartats, per tal de segmentar adequadament els fils, i que la gent que vol intervenir o llegir tingui clar a on escriure o a on adreçar-se per tal de llegir allò que li pot ser d’interès.

Es podria crear un apartat de “política municipal” (ja que sembla que els partits van fent intervencions, be almenys els de l’oposició), un altre de “digues la teva” per aquell que vulgui dir el que sigui i mantenir aquest de “comentaris sobre el lloc web”. I un cop fet això moure cada fil al seu lloc.

Es un suggeriment. Ja que phpBB té aquesta possibilitat de crear apartats, penso que val la pena tenir un fòrum ben estructurat.

Salutacions

Carles Marco